AC/DC Bulgaria | For Those About To Rock!

  [BG]   EN   RU  

Рейтинг: 3.00
•Black Ice Tour•
•Новини & Преса•
•Фото Галерия•

АCDC IN BULGARIA - 14.05.2010

•Black Ice Tour• / Програма за песните

Програма за песните
28.05.09 20:03
Това ще е програмат през цялото турне:
"Rock 'n' Roll Train"
"Hell Ain't a Bad Place to Be"
"Back in Black"
"Big Jack"
"Dirty Deeds Done Dirt Cheap"
"Shot Down in Flames" (Europe)
"Black Ice"
"The Jack"
"Hells Bells"
"Shoot to Thrill"
"Dog Eat Dog" (European Open Airs)
"War Machine"
"Anything Goes"
"You Shook Me All Night Long"
"Whole Lotta Rosie"
"Let There Be Rock" 
"Highway to Hell"
"For Those About to Rock (We Salute You)"